LDP Ankara İl Başkanlığında " 2014 yerel Seçimlerini Değerlendirme,Teşkilatlanma Çalışmaları ve 2015 Seçimlerine Hazırlık" konularını içeren toplantı gerçekleştirildi.  Eskişehir İl Başkanı Önder Artan’ın da katıldığı toplantıda önemli kararla alındı. Toplantıda bir konuşma yapan LDP Ankara İl Başkanı Sinan Satır şunları söyledi: “Burada tüm İl başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarında görev alan değerli Üyelere seslenmek istiyorum. LDP'nin hak ettiği yere gelebilmesi hepimizin özverili çalışmaları ile mümkündür. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar nedeni ile hepimizin kendine özel ayrı ayrı sıkıntılarımızın olduğunu biliyorum fakat bu sıkıntılarımızdan kurtulabilmemiz ve başarıyı yakalayabilmemiz için çok çalışmamız gerektiğini de unutmamamız gerekir diye düşünüyorum. Özellikle bu dönemde çok çalışmadığımız sürece bizim lehimize olan zamanı kaybedeceğiz. Özverili çalışmadığımız sürece başarı kendiliğinden gelmeyecektir. 

Yapmış olduğumuz değerlendirme toplantısında, önümüzdeki ay, İl ve İlçe Başkanları düzeyindeki toplantının Eskişehir'de yapılması kararı alındı, sizlerden ricam lütfen, LDP için hayati derecede önemli olan bu toplantılara katılabilmek için bütün şartlarınızı zorlamanızdır. Çünkü alınacak kararlarda ve bunların uygulanmasında sizlerin katkıları çok önemlidir. Bir bütün olarak hareket etmek, alınacak kararları bir bütün olarak eksiksiz uygulamak, beraberinde LDP'nin başarısını getirecektir.

Bu çalışmaları yaparken hedefimiz 2015 genel seçimlerinde Türkiye genelinde (eğer sistem değişmezse ) en az %3 oy alabilmek veya TBMM'ne 3-5 milletvekili kazandırabilmek olmalıdır. Seçim sisteminin değişmesi ihtimali de göz önünde bulundurularak yol haritamızı bu ihtimal üzerine de belirlememiz ve ayrı bir B Planımızın olması gerekecektir.

Kolay olmadığını biliyorum ama yol haritamızı belirleyip ona göre hareket edersek hep birlikte başaracağımızdan da eminim, bundan kimsenin şüphesi olmasın.Bu nedenle tüm partili yöneticilerin katılımları, fikir ve uygulama aşamasında katkıda bulunmaları çok önemlidir.

Özverili çalışmaları ve bir şeyler yapabilme heyecanı ile katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür eder başarıların bizimle olmasını dilerim.”

Editör: TE Bilişim