Eskişehir’den milletvekiliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Pilot Dilek Gündar, Gazeteci İrfan Değirmenci ve Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı  Recep Cengiz aday listesine giremedi.

27. dönem CHP Eskişehir Milletvekili aday listesi belli oldu. Yaptığı başarılı çalışmalarla her kesimin takdirini kazanan Utku Çakırözer birinci sıradan aday gösterilirken, Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy , Engin Çakmak, Sinan Özkar, Erdal Çakıcıer ve Muharrem Şenel listede yer aldı.

USLUER VE YÜKSEL LİSTE DIŞI 

Mevcut vekillerden Gaye Usluer ile Cemal Okan Yüksel ise liste dışı kaldı.  Eskişehir’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Pilot Dilek Gündar, Gazeteci İrfan Değirmenci ve Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı  Recep Cengiz de aday listesine giremedi.

GENÇ ADAY YAKIŞIR DİYEN KENDİLERİYDİ 

Liste açıklandıktan sonra twitter hesabından bir açıklama yapan  İrfan Değirmenci,  “Başvururken ben bir il tercih etmedim. ‘Eskişehir’i de yazalım, gençliğin şehrine genç aday yakışır’ diyen kendileriydi. Listelere bakılırsa hiçbir ilden aday yapmamış görünüyorlar. Olsun. Gençler kazanacak, nefes almak isteyenler kazanacak. Ülke bizim, mücadele bizim, umut bizim” dedi.

Editör: TE Bilişim