Türk-İş'e bağlı Maden İş Sendika Kırka ve Havalisi Şube Başkanı Cafer Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkanlığını ziyaret ettiler.  Ziyarette İl Başkanı Av. Mehmet Ektaş, Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk, Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, İl Başkan Vekili Neşet İlhan hazır bulundular. Sendika Başkan ve Yöneticileri ile madencilerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Çakmak; Fiili Hizmet zammı (yıpranma) başta olmak üzere, ücretler ve sosyal yardımların düşüklüğü, İşçi sağlığı ve güvenliği alanında yaşanan sıkıntılar ve maden işçilerimizin yaşadığı diğer sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Parti yöneticilerimize bilgi verdi.

İl Başkanı Av. Mehmet Ektaş, Maden-İş Sendikası Şube Başkanı Cafer Çakmak’a, işçilerimizin sorunlarının çözümü yolunda İYİ Parti olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapma gayretimizin devam ettiğini, sürecin takipçisi olduklarını belirtti. İl Başkanı Ektaş, sendika heyetine nazik ziyaretleri ve partimize hediye ettikleri Atatürk tablosu için de ayrıca teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim