Saadet Partisi İl Tanıtma Başkanı Veysel Öztürk, Emek, 71 Evler ve Gündoğdu mahallesinin sorunlarını gündeme getirerek bu mahallelerinin sorunlarının çözülemediğini söyledi.

Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünde tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Öztürk, Eskişehir’in en büyük mahallerinden biri olan Emek Mahallesi’ndeki ulaşım ve alt yapı orunlarının gün geçtikçe arttığını belirtti.

Ertaş Caddesi’nden geçen tramvay sabah ve akşam saatlerinde yeterli gelmediğini belirten SP İl Tanıtma Başkanı Veysel Öztürk, “Bu zaman dilimlerinde ek seferler konmasını yetkililerden rica ediyoruz. Ertaş caddesinin alt kısmında ulaşımla ilgili hiçbir araç yok. Yapılan inşaatlardan dolayı müteahhitler  inşaat için su, elektrik ve doğalgaz bağlantıları için belediyenin onayı ile kazı yapıyorlar. Maalesef yollar birer hendek halinde bakım ve onarım yok” dedi.

Parti olarak sahada yaptıkları çalışmada esnaf ve halkın temizliğin yapılmamasından da şikayetçi olduklarını belirten Öztürk, “71 Evler Mahallesi’nde nedense Pazar kurulmuyor. Vatandaş Emek mahallesindeki pazara taşınmak zorunda kalıyor. Mahallede ulaşım sorunu var. Kafkas Caddesi’nin alt kısmında ulaşımla ilgili hiçbir vasıta yok.

Gündoğdu Mahallesi’nde giriş ve çıkışlarda sorunlar yaşanıyor. Vergi Dairesi ile mahalle arasında yapılan batçıklar mahalleye hizmet vermiyor. Bu batçıklar ne amaçla yapıldı? Yetkilileri bu aksaklıkları giderilmesi için göreve davet ediyoruz” diye konuştu.

               

Editör: TE Bilişim