Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, ilçe ziyaretlerine İnönü’de devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri ilçelerde gerçekleştirdikleri ziyaretlerle Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarım ve hayvancılık başta olmak üzere halkın derdine derman olacak politikalarını anlatıyor.

Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, son olarak İnönü ve köylerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşan seçimin nabzını tuttu.

İnönü’nün yeniden Cumhuriyet Halk Partili yerel yönetim ile buluşmak için gün saydığını söyleyen Dr. Jale Nur Süllü “Bu heyecan ve bekleyiş bir araya geldiğimiz her noktada hissediliyor. Vatandaşlarımız Mart yerel seçimleri için İnönü’de gün sayıyor. İnanıyoruz ki bu heyecan Mart’ın sonunda gelecek baharı müjdeliyor” derken Utku Çakırözer de “Cumhuriyet Halk Partisi en doğru aday ile İnönü’de halkın derdine derman olacak bir yerel yönetim anlayışını oluşturacak. Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere İnönü’de kırsal kalkınmayı sağlayacak projeleri gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyemizle dayanışma içinde daha güçlü bir yönetim anlayışını Mart seçimlerinde İnönü ile buluşturacağımıza inancımız tam” dedi.

Editör: TE Bilişim