Seçim çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, kuyumcularla buluşmasında değişim mesajı verdi, “Odunpazarı değişim istiyor, iyi belediyecilik istiyor. Siz yeter ki değiştirin, bizim planımız da projelerimiz de hazır” dedi.

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, esnaf ziyaretlerine yenilerini ekledi. Ekibiyle birlikte bu kez Kuyumcular Çarşısı esnafıyla buluşan Karabacak, sorunları ve şikayetleri yerinde dinledi, umut dolu mesajlar verdi. Çarşının eskisi gibi hareketli olmadığını, dükkanların çoğu zaman iş yapamadan kepenk kapattığını söyleyen kuyumcular, geçmişe duydukları özlemi dile getirdi. Başkan Adayı Karabacak da özel sektörde hizmet veren bir iş insanı olarak yıllardır ekonomiyi yakından izlediğini, sahada haftalardır süren seçim çalışmalarında ise özellikle esnafın durumunu net olarak gördüğünü vurguladı.

Mazeret Yok, Kısır Döngü Yok

Sanayicinin, esnafın, üreticinin, sokaktaki vatandaşın ve piyasanın durumunun içler acısı olduğunu ifade eden Karabacak, şöyle devam etti:

“Genel ekonomi politikalarında yapılan hataların üzerine bir de yerel yönetimlerin umursamazlığı eklenince özellikle çarşı esnafımız iş yapamaz hale geliyor. Odunpazarı ülkemizin en nadide ilçelerinden biri ve doğru işler yapıldığında en gelişmiş ilçeleri arasında yer alabilir. Bu gelişmişlikten başta esnafımız olmak üzere herkes pay alabilir. Fakat bugüne kadar kısa vadeli, günü kurtaran işler yapılmış. Asıl meselelerin üzerine gidilmemiş, sorumluluktan kaçılmış. Halkımız da bunun farkında ve artık değişim istiyor. Biz de diyoruz ki; siz yeter ki değiştirin, bizim planımız da projelerimiz de hazır. İyi belediyeciler göreve geldiğinde hiç birimiz ulaşılmaz olmayacak, mazeret olmayacak, kısır döngü olmayacak, bugünün işi yarına bırakılmayacak…”

Editör: TE Bilişim