İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığının düzenlediği Üye Kayıt Kampanyası Tanıtım ve Katılım Programı  büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Programa Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın katıldı.

İl Başkanı Mehmet Ektaş, yaptığı konuşmada, "Göreve geldikten sonar üç ana konunun üzerinde durmamız gerektiğinin dile getirdik. Yönetim kültürü oluşturmak, tüm paydaşları yönetime ortak etmek. İYİ Parti'nin oluşan olumlu tablosunu daha ileriye taşımak gerekiyordu. Eskişehir sorunlarına etkili çözümler ile kamuoyu dikkatini çekmekti. Bu yönde de bir çok faaliyet yaptık.

Üçüncü konu ise teşkilatı büyütmemiz gerekiyordu. Bu yönde de çalışmalarımız oldu. İyi sonuçlar aldık.

Başarılı olabilmek için hep birlikte çalışmalıyız"dedi.

 Koray aydın ise "İYİ Parti Türkiye'nin gidişatından memnun olmayan insanların ve Tükiye'nin geleceğine el koymak isteyen insanların başlatmış olduğu  siyasal harekettir. Kısa sürede kurulduktan sonra partimiz seçime katıldı.  İlçe kongreleri ve il kongrelerini iki haftada yaptık. Seçimi erkene alabileceklerini düşünerek kongreyi erkene aldık. Bir gecede Yüksek Seçim Kurulu'nun hain kararını yerlebir ettik. 1.5 ay sonra girilen seçimde 5 milyon oy aldı bu parti. Her oluşumun yapabileceği bir durum değildir. Mecliste adam gibi siyaset yapıyoruz."dedi.

Editör: TE Bilişim