Haziran ayında CHP üyeliğinden istifa eden İbrahim Güler, Sayın Muharrem İnce'nin başlattığı harekete  destek vermek amacıyla  Memleket Hareketi Eskişehir kapalı ve açık gruplarını kurduklarını ve kısa sürede grup üye sayılarının arttığını, önümüzdeki  aylarda  daha da artacağını belirterek harekete neden destek verdiklerini açıkladı.

İktidar sahipleri ve yandaşları lale devri yaşarken, ülkede derin bir ekonomik kriz  ve yoksulluk var. İşsizlik almış başını gidiyor , binlerce gencimiz işsiz.

Kısaca, AKP iktidarı ülkeyi artık yönetemiyor.

Muhalefete gelince, onlarda halka umut vermiyor.

Son yapılan seçim anketlerin ortalamasına bakacak olursak, İktidarın oyları hızla erirken, muhalefetinde oyları da eriyor.

Halk iktidardan ve ana muhalefetten bıkmış vaziyette.

İşte, bu nedenle bir çıkış, bir üçüncü yol ortaya çıkıyor.

Muharrem İnce'nin başlattığı Memleket Hareketi...

Sayın Muharrem ince ve arkadaşları 47 günde Doğu, Güneydoğu, Karadeniz Marmara, Ege, İç Anadolu bölgelerindeki 46 ile giderek, esnafın, emekçinin, emeklinin, dağdaki çobanın, emniyet mensupları ve askerlerimizin dertlerini dinleyerek, çözüm yollarını açıkladı. Halkın umutlarını tazeledi. Gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılandı. Kalan 35 ili de gezdikten sonra hareketin nereye gideceğini, bekleyip göreceğiz. Benim öngörüm, Atatürkün ilkeleri doğrultusunda, kimseyi ötekileştirmeyen, kucaklayıcı bir parti ortaya çıkacaktır.

Memleket Hareketine umut önümüzdeki aylardan sonra iyice artacaktır.

Editör: TE Bilişim