Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Atila Tomsuk ve oda yönetimi ile bir araya gelen Dr. Jale Nur Süllü, gerçekleşen çalışmalar ile ilgili olarak bilgi aldı.

İktidarın üreten ve düşünen meslek odalarını işlevsizleştirmeye çalıştığını söyleyen CHP Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, mesleki örgütlenme ve toplum dayanışmasının doğruları daha güçlü seslendirmenin en etkili yolu olduğunun altını çizdi. Süllü “Ziyaret kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi ve ülke gündemini ilgilendiren bazı konularda da Makine Mühendisleri Odası’nın uzman görüşüne başvurduk ve birlikte fikir alışverişi gerçekleştirdik. Başkan Atila Tomsuk ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Atila Tomsuk da “CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü’ye ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bu dayanışma örneği bizim için çok değerli. Şehrimiz ve ülkemiz adına önemli olan konuları paylaştık.” dedi.

Editör: TE Bilişim