Saadet Partisi olağan Pazar toplantısında konuşan Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammet Güney, Şırnak’ta düşen askeri helikopterde şehit olan 13 askere Allah’dan rahmet alilerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Ak Parti’nin hızla değişikliğine girdiğini ve Cumhurbaşkanının partisinin grup toplantısında “Teşkilatlarda metal yorgunluğu var değişikliğe gideceğiz” cümlesine SP Odunpazarı İlçe Başkanı Güney, “Metal yorgunluğunun farkına varılması sevindirici bir durumdur. Ancak metal yorgunluğu demek, artık o metalin kullanılamaz hale gelmesi demektir. Eğer o metal değiştirilmezse, sihniyet değiştirilmezse, zihinlerdeki metal yorgunluğu giderilmezse, sadece kadrolarda yapılan bir takım değişikliklerle çözülmez. Oluşan metal yorgunluğunun ortadan kaldırılması için ne yapacaksınız” diye yanıt verdi.

“Bu yorgunlukla yeni bir politika bulunamaz” diyen Güney şunları söyledi:

“Kim dost, kim düşman, gerçekler görülmeden içinde bulunduğu durumdan, içine sürüklendiğimiz badirelerden kutulamayız. Ekonomi iyiye gitmiyor. Üretim olmadan bu ülke güçlenmez, güçlenemez. Bu meta yorgunluğunun bir de sosyolojik yönü var. Hükümet 15 Temmuz’da çok ciddi problemle karşı karşıya kaldı. Ancak daha sonra OHAL ve İTHAM ile karşı karşıya kalan bir çok insanın kendini savnma hakkı kısmen elinden alındı. Adalet herkese lazım.”

                                                                  

Editör: TE Bilişim