MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, 21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı.
Parti binasında partililerin yoğun bir şekilde katıldığı toplantıda adaylığını açıklayan MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, 14 Temmuz 2016 tarihinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin takdiri ve emri ile göreve geldiklerini belirterek, “Yaklaşık 9 aydır görevimizin başındayız. Teşkilat faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Bu güne kadar MHP’yi Eskişehir’de en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra da parti çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam ettirmek için Allah izin verirse kongremizde yeni belirlediğimiz yöneticilerimizle beraber 14 ilçe başkanımız belediye meclis üyelerimiz ve delegelerimizin kararı ile yeniden bu göreve talibiz” dedi.
Genel Başkan Bahçeli’nin talimatı ile 21 Mayıs 207 tarihinde 41 ilde aynı gün ve  saatte il başkanlığı seçimi yapacaklarını vurgulayan Bıyık, Eskişehir’de kongre programının Tepebaşı İlçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan  Altınsaray Düğün Salonu’nda saat 10.00’de başlayacağını söyledi.
İl Başkanlığı seçimini kazanmaları halinde partiyi Eskişehir’de daha iyi noktalara taşıyacaklarını kaydeden Bıyık şunları söyledi:
“Ülkü ocaklarından yetiştik bu kutlu davanın neferliğini yaptık ve bu zamana kadar liderimizin çizgisinden hiçbir zaman ayrılmadık bundan sonra da Ülkücü kimliğimizi siyasi alanda ön plana çıkarmak için mücadelemiz sürecektir.
Kongremizden sonra izleyeceğimiz politikalarımız ise önceki dönemde MHP’li belediyelerimiz vardı bu belediyelerimizi tekrardan kazanarak üretken belediyecilik politikalarımızı Eskişehir genelinde uygulamaktır. Yerel seçimlerde bütün belediyelerimize talibiz. Genel siyasette ise ilk önce kaybettiğimiz milletvekilliğimizi tekrardan kazanarak üzerine koymaktır. Sayın Genel  Başkanımızın  belirlediği ülke siyasetini şehrimizde vatandaşlarımıza en şekilde anlatarak bu çizgide çalışmalarımız sürecektir.”
 
                   
     
 
Editör: TE Bilişim