MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ve İlçe Yöneticileriyle birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ederek o mahalle hakkında istişarelerde bulunuyorlar. Komar ve yöneticiler Emek, Erenköy, Huzur ve Çankaya mahalleri muhtarları ile görüştüler.

Mahalle muhtarlıkları o mahallede yaşayanlar için ilk ulaşacakları resmi kurum olduğunu vurgulayan MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, “Muhtarlarımızda mahalle deki sıkıntıları yetkili mercilere ulaştıracak ilk kişidir. Gördük ki her mahallenin kendine göre sıkıntıları ve dertleri var. Bizlerde muhtarlarımızı ziyaret ederek o mahalle deki sıkıntıları tek tek not alarak rapor haline getiriyoruz” dedi.

Hazırladıkları raporları yetkili mercilere ulaştırarak halkımızın mahalledeki sıkıntılardan bir an önce kurtulmalarını sağlamak istediklerini belirten başkan Komar, “Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda yaşamalarına bir nebze de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.

Bugün Erenköy, Emek, Huzur ve Çankaya Mahalle Muhtarlarımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretler yarından itibaren Odunpazarı Belediyesine bağlı tüm mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek devam edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim