Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Odunpazarı İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, eşleriyle birlikte tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi.

Ada Cafede  gerçekleştirilen yemeğe MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar  ve yönetim kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katıldı. Yemekte bir konuşma yapan MHP Odunpazarı  İlçe Başkanı Mustafa Komar,  "23 Eylül 2018 tarihinden itibaren görev yaptığımız değerli yönetim kurulu üyelerimiz ve eşleriyle birlikte ilk yemekli toplantımızı yapıyoruz. 36 kişilik yönetim kurulumuzun tamamına yakını, aileleriyle birlikte yemeğimize teşrif ettiler. Amacımız, yoğun bir seçim dönemi öncesi, parti faaliyetlerimizin sorumluluğunu taşıyacak olan yöneticilerimiz ve ailelerinin birbiriyle tanışması ve kaynaşmasıdır” dedi.

 Çok güzel, kapasiteli ve dinamik bir ekip oluşturduklarını ifade eden Komar şunları söyledi:

“ Bu ekiple, hem Odunpazarı'nın geleceğinin siyasi olarak dizayn edilmesinde hem de milli kimliğimizin yaşatılması noktasında önemli bir görevi icra edeceğiz. Bu görevi yerine getirecek olan yönetim kurulumuz bir aile bütünlüğü içinde olmalıdır. Bu akşamki ilk tanışma yemeğimizin buna vesile olacağını düşünüyorum. Daha sonraki süreçte, öncelikle partililerimizin tamamını, bir adım sonrası da bütün  Odunpazarlı  hemşerilerimizi bir araya getirecek çalışmalarımız olacak."

Editör: TE Bilişim