Milliyetçi Hareket Partisi Haziran 2015 seçim çalışmalarını başlattı.
Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Teşkilatı 2015 Yılında yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarına, teşkilat içerisinde istişare toplantısı düzenleyerek başladı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir milletvekili Dr. Ruhsar Demirel’ in de katıldığı istişare toplantısında İl başkanı Ayhan Sezer bir açılış ve değerlendirme konuşması yaptı. Bu ilk istişare toplantısının, İl başkanlık divanı, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, üst kurul delegeleri ile icra edildiğini, bundan sonraki toplantıların her seferinde daha da geniş kapsamlı olarak düzenleneceğini, mahalle sorumlularına kadar teşkilat üyelerine erişileceğini belirtti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel gündeme dair bir değerlendirmenin ardından, bu toplantının çok memnuniyet verici olduğunu ve toplantıyı düzenleyen il başkanı Ayhan Sezer’e teşekkür ederek, seçimlerde sandıklara sahip çıkmanın çok önemli olduğunu, geçmişte yaşanan seçimlerde bazı bölgelerde küçük oy farkları ile kaybettiğimiz durumlar oluştuğuna değindi. 
Toplantıya katılan herkese çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim