Milliyetçilik Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkan adaylığını basın toplantısı ile açıklayarak “Biz ettiğimiz yemine sadık kalarak, kara sevdamız olan kutsal vatan toprakları üzerinde yapılmak istenen bölme ve parçalama operasyonuna ülkücü, milliyetçi hareket mensupları olarak izin vermeyeceğiz” dedi.

Sinsi bir plan ile milletin milli ve manevi değerleri yok edilmek istendiğini vurgulayan Sağsöz, büyük bir bilgi kirliliği ve kargaşa yaratarak milletin arasına nifak tohumları ekilip bir iç çatışma ortamı yaratmak istediklerini söyledi.

Türk Milletinin kendine biçilen kefene razı olmadığını  ve bu kefeni en son devletin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yırttığını belirten MHP Tepebaşı İlçe Başkan adayı İsa Sağsöz şunları söyledi: “Bugün devletimizin kuruluş felsefesine taarruz yapılmakta ve Büyük Taarruz’un intikamı alınmak istenmektedir. Türk-İslam coğrafyasında kan, zulüm, gözyaşı deryasında boğulmaktadır.  Doğu Türkistan, Türkmeneli, Kerkük, Kafkasya, Balkanlar ve nice Türk-İslam beldeleri üç hilalli sancağı beklemektedir. Önümüzdeki ilk genel seçimde milliyetçi hareket olarak seçimleri mutlaka kazanmalı ve gözü yollarda bizi bekleyen soydaşlarımıza, dindaşlarımıza biran önce kavuşmalı, bizi bir mengenenin arasına alıp sıkıştırmak isteyenleri, çıktıkları fare deliğine geri göndermeliyiz.”

 

Editör: TE Bilişim