Eskişehir’e MHP belediyeciliğini anlatmak zorundayız

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Şahlanış Gecesinde konuşan MHP İl Başkanı İsmail Candemir, yerel seçimlere yönelik mesaj verdi.

“Önümüzdeki günlerde partimiz ve ülkücü hareketin vereceği bir mücadele vardır” diyen Candemir, şunları söyledi: “31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde, şehrimizi MHP’nin üretken belediyeciliği ile tanıştırmak zorundayız. Bu seçimlerde tüm arkadaşlarımız, gayret göstermelidir. Belediye başkanlıklarına, meclis üyeliklerine aday olan arkadaşlarımızın gayret ve mücadelesi yeterli değildir. Bizler, ülkücü hareketi en yükseğe çıkarmak için kapı kapı, sokak sokak gezmeli, vatandaşlarımıza MHP belediyeciliğini anlatmak zorundayız. Ülkü ocaklarındaki gençlerimize bu seçimlerde her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakmak istiyorsak, Eskişehir’de belediyeler kazanmalıyız.”  

“ÇALIŞACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, KAZANACAĞIZ”

Candemir, “Yolumuz Başbuğ Alparslan Türkeş’in yoludur. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefe yılmadan, yıkılmadan, durmadan ulaşmak için mücadele edeceğiz. Çalışacağız, başaracağız, kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Candemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türkiye sevdalılarının buluşma noktası, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin teminatı olduğuna inandığımız fikirlerimizin yaşatıldığı, geleceğimize yön verecek gençlerimizin yetiştiği, Başbuğ Alparaslan Türkeş’in emaneti Ülkü Ocaklarımızın düzenlediği konserde, sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum.  Mukaddes davamızın uğruna yiğit yürekleri ile mücadele ederken aramızdan ayrılan, şahadete yürüyen, darağaçlarına giden şehitlerimizin burada bizimle olduklarını biliyor, dua ve rahmetle onları anıyorum.”

 

Editör: TE Bilişim