AK Parti Eskişehir milletvekili aday adaylığını açıklayan İş adamı Serhat Tunç, mihenk noktalarının dost olmayı, samimiyet ve sevgiyi koyduklarını söyledi.

İlk gün ki aşkla ülkeye ve millete hizmet uğruna yaklaşık 17 yılını geride bıraktıklarını belirten Tunç, “ Bu kardeşinizde partide gerek sandık müşahitliği, il yönetim kurulu üyeliği, Günyüzü ve Çifteler İlçe Koordinatörlüğü olmak üzere partimizin verdiği görevi büyük küçük demeden layıkıyla yapmak için her türlü gayreti göstermiştir. Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul surlarına dayandığında hangi ruh halindeyse bizim ruhumuz odur. Bugün Afrin’de, Elbab’da Mehmetçiğimizin duyguları neyse bizim duygularımız odur. 15 Temmuz’da tankların önüne atlayan o ruh neyse bizim ruhumuz odur” dedi.

Her zaman safı ve yönünün belli ve partisinin samimiyet ve dostluklar birlikteliği olduğunu vurgulayan  Tunç şunları söyledi:

“AK Parti, milletine, ümmete, insanlığa, kültür ve medeniyetine dosttur. Bütün problemlerimizin temelinde dost olamamak yatmaktadır. Biz de bu yola çıkarken mihenk noktamıza dost olmayı, samimiyeti ve sevgiyi koyduk. Bu duygu ve düşüncelerle Eskişehirimize ve milletimize hizmet etmek amacıyla önümüzdeki seçimlerde bir parçası olmaktan onur duyduğum, AK Partimizden Eskişehir milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.”

Editör: TE Bilişim