AK Parti MKYK  Eskişehir Milletvekili Harun Karacan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı’nda şu ifadelere yer verdi; Ülkemizin istiklali ve istikbali için, gönlünde vatan sevgisi taşıyan aziz milletimizin 15 Temmuz’da yazmış olduğu zaferin yıl dönümündeyiz.

Türk Milletikahramanlıkları ve başarılarıyla hain darbecilere geçit vermeyeceğini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 hedeflerine hızlı ve sağlam adımlarla ilerlediğini görenler ülkemiz üzerine kirli oyunlarını kurarak, kullandığı birçok maşa gibi FETÖ terör örgütüyle de ülkemizi dize getirmeye çalışmışlardır. Fakat yüzyıldır unuttukları hassas noktayı yine unutmuş yürekleri iman ve vatan aşkıyla dolup taşan, tankların önüne yatarak adeta bir kahramanlık destanı yazan Türk milletinin evlatlarını hesaba katmamışlardır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve liderliğiyle, kahraman ecdadımızın bize emanet bıraktığı kutsal vatanımızda; huzurumuza, birliğimize ve dirliğimize kast eden alçak teröristlerle ve yandaşlarıyla kararlı mücadelemiz devam ediyor ve bitene kadar da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden 250 şehidimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran ve rahmetle anıyor, yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle gazilik şerefine mazhar olan tüm gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim