AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Babalar Günü münasebetiyle Halis Toprak Huzurevi ve Safiye - Gönül Bayar Huzurevi’ndeki büyükleri ziyaret etti.
Halis Toprak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Karacan, yetkililerden verilen bakım ve hizmetler konusunda bilgi aldıktan sonra huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet ederek babalar günlerini kutladı. Karacan “Bu mübarek ramazan gününe denk gelen babalar gününde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerin sağlık ve mutluluk dolu bir ramazan ayı geçirmenizi diliyor, her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
Bir diğer ziyaretini de AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatıyla birlikte Safiye - Gönül Bayar Huzurevine gerçekleştiren Karacan, huzurevi sakinleriyle sohbet etti, babalar gününü kutladı. Huzurevi sakinleriyle ilgilenen Karacan, “güzel dilek, temenni ve hayır dualarını aldığımız büyüklerimize toplum olarak verdiğimiz desteğin artmasını diliyorum. Sizlerden gelen her konuda destek olacağımı bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim