Esgazete olarak Eskişehir'de bir ilki gerçekleştirerek başlattığımız seçim anketi tüm rekabeti ile devam ediyor. Her bir telefon numarasından onay kodu ile tek bir oyun kullanıldığı www.esgazetesecim.com internet sitemize vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu. Hem Cumhurbaşkanı adayları hem de milletvekili adaylarına oy verilebilen seçim anketinde, çok kısa sürede binlerce kişi oy kullandı.


Partilerin Milletvekili adayları arasında da rekabet oldukça hızlı. Binlerce seçmenin oy kullandığı ankette ilk üç sırada MHP Milletvekili Adayı Kadir Bıyık 906, AK Parti Milletveikili Adayı Harun Karacan 772, AK Parti Milletveikili Adayı Nabi Avcı 757 oy aldı. Ankette üst sırada yer alan diğer isimler 691 oy ile Emine Nur Gunay, 648 oy ile Utku Çakırözer, 641 oy ile Metin Nurullah Sazak, 531 oy ile Nuray Akçasoy, 491 oy ile Sibel Yeşildal, 488 oy ile Ömer İbrahim Sayın ve 486 oy ile Jale Nur Süllü oldu. 

SİZ DE ANKETE KATILABİLİRSİNİZ
Esgazete'den seçim anketi seçime gününe kadar devam edecek. Siz de oylarınızı telefon numaranızı gelecek onay kodu ile verebilirsiniz. 
 

Editör: TE Bilişim