Saadet Partisi Eskişehir Odunpazarı İlçe Kongresi Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan SP İl Başkanı Fesih Bingöl, Odunpazarı İlçe kongresinin ülke ve şehir için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan SP İl Başkanı Bingöl, “Manevi değerlerimizin tahrip olduğu insanlarımızın değerlerinden uzaklaştığı gençlerimizin yarına umutla bakamadığı bir ülkede Saadet Partisi'nin bu ülkenin bir gerçeği var bununla ayakta durur. Kongremizi gerçekten önem arzediyor. Kongre her heyecandır, bir duruştur. Saadet Partimizin çalışmaları ülkemiz için çok önem arzetmektir. Ülkemizin önemli sorunları var. 15 yıldır idare edenler ekonominin dibe çöktüğü, insanların geleceğe umuda bakmadığı bir ülkede SP çok önemlidir” dedi.

Kongreye katılan SP Genel başkan yardımcısı Birol Aydın,  coğrafyamızda yaşanan olaylar, ülkenin ekonomik sorunlarına değinerek iktidarın icraatlarını eleştirdi. Aydın, ülkenin refah bir geleceğe Milli Görüş ve Saadet Partisi ile olabileceğini söyledi.

SP Odunpazarı İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Genel Kurulu’na tek liste katılan Muhammet Güney yeniden başkan oldu.

Muhammet Güney’in başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Mücahit Sağdilek, Ragıp Sağdıç, Haydar Bozbey, Hikmet Çakır, S.Battal Suluyer, Yasin Yentürk, Cüneyt Sağdıç, İzzet Değirmenci, Eyüp Taşçı, Abdil Kaplan, Osman Çalışkan, Yaşar Köleoğlu, H.İbrahim Kınalı, Nihat Çelik, Muammer Çiloğlu, Bekir Alyüz, Ahmet Bozkurt, Mustafa Tepeoğlu, İbrahim Çimen, Hüseyin Üçylıdzı, Ayhan Bacak, İ.Hakkı Uslu, Emre Dere ve Mustafa Nazır.”

Editör: TE Bilişim