Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Yönetimi Muhtar Örgütlenmesi ve İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurcan Karakaya açıklamasında muhtarlara teşekkür etti. Karakaya, “Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi süreci nedeniyle, bir yandan sağlık tarafında diğer yandan ekonomik etkileri nedeniyle, yurttaşlarımız hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Bu süreçte iş yerleri kapatılan esnafımız yanında, güvencesiz olarak çalışırken işsiz kalan çok sayıda yurttaşlarımızın bir kısmı çareyi muhtarlarda aramıştır.

Bu arayışların içerisinde, tabi ki mahalle sakinlerinin kendilerine en yakın gördükleri seçimle işbaşına gelen muhtarlarımız olmuştur.

Muhtarlarımız, mahallelerinde yurttaşlarımızın resmi kurumlar ile arasındaki beklentileri ve sorunları çözüme ulaştırma noktasında, köprü vazifesi gören görünmez kahramanlardır.

Çok zor ve önemli görevler üstlenen muhtarlarımız,özellikle pandemi sürecinde yardıma ihtiyacı olan insanların başvuruları doğrultusunda gelen yardımları ve erzak kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

Pandemi süreciyle birlikte artan işsizlik ve geçim sıkıntısı nedeniyle kendilerine gelen talepleri yerine getirmek için özveri ile çalışıyorlar.

Zaman zaman olumsuz eleştirilere de maruz kalmış olmalarına rağmen,süreci en iyi şekilde yürüten, her ihtiyaca yanıt vermeye çalışan muhtarlarımıza Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Yönetimi ve yurttaşlarımız adına minnet ve şükranlarımızı sunarız.”

Editör: TE Bilişim