CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeniden Yenikent Mahalle Muhtarı seçilen Nezahat Nazik’i ziyaret ederek,  hayırlı olsun dileklerini iletti. Yenikent İşletme Kooperatifi’ni de ziyaret eden Çakırözer, hem kooperatif üyeleriyle sohbet etti, hem de mahalle sakinlerini talep ve sıkıntılarını dinledi.

CHP’li Çakırözer 31 Mart yerel seçimlerin ardından muhtarlık görevine seçilen mahalle muhtarlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Seçimlerin ardından yeniden Yenikent Mahalle Muhtarı seçilen Nezahat Nazik’i makamında ziyaret eden Çakırözer, hem tebrik etti, hem de mahalleye ilişkin bilgi aldı, talep ve sıkıntıları dinledi.

MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Muhtarların ve mahalle sakinlerinin taleplerinin her zaman takipçisi olduklarını vurgulayan Çakırözer, muhtar Nazik’e daha önceki muhtarlık döneminde emekleri için de teşekkür ederek, “Mahallelerimizin, mahalle sakinlerimizin talep ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulmasında muhtarlarımızın bizim için önemli, çok değerli. Bizler her zaman muhtarlarımızın yanında olacağız” dedi.

YENİKENT KOOPERATİFİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

Çakırözer mahallede bulunan Yenikent İşletme Kooperatifi’ni de ziyaret ederek, Kooperatif temsilcileriyle de buluştu. Kooperatifin Yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Ceyhan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çakırözer, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Çakırözer, “Sizler kooperatifçilik adına çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Başarılı çalışmalarınızın herkese örnek olmasını diliyorum. Emeğinize sağlık” dedi.

Editör: TE Bilişim