CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği ile Odunpazarı Muhtarlar Derneği üyesi mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların bulundukları mahalle ve köylerde devletin tüm kurumlarının en önemli temsilcisi olduklarına vurgu yapan Çakırözer, iktidara muhtarların yetkilerinin arttırılması çağrısında bulundu.

İYİ GÜNDE, KARA GÜNDE HEP MUHTARLARIMIZ VAR

CHP’li ÇakırözerMuhtarlar Günü kapsamında Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği ve Odunpazarı Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, muhtarlara çalışmaları için teşekkür etti, Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Muhtarların mahallesi için özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Çakırözer, şu mesajı verdi: “Muhtarlarımız halkın temsilcisidir, önderidir. Bir derdi, sıkıntısı olan ya da düğünü, bir kutlaması olan önce muhtarlarımızı bulur. Muhtarlarımız neşede, tasada, kara günde, iyi günde mahalle sakinlerimizin hep yanındadır. Mahallelerimizin, mahalle sakinlerimizin dertleriyle güne başlayan ve günü tamamlayan tüm muhtarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun”

MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Muhtarların ülkenin ve demokrasinin yapı taşı olduklarına vurgu yapan Çakırözer, Muhtarlar Günü’nde muhtarların talep ve sıkıntılarının giderilmesi çağırısında bulundu. Siyaset kurumlarının muhtarlıklara gerekli önemi vermediğini dile getiren Çakırözer, muhtarların artık kendilerini postacı olarak göremeye başladıklarını söyledi. Çakırözer “Muhtar olmak kolay değil. Bizler de çok iyi biliyoruz ki muhtarlarımızın pek çok sorunları var. Bizler muhalefet olarak, CHP olarak muhtarlarımızın sorunlarını bütün platformlarda dile getirerek, çözümü için mücadele vermeye devam edeceğiz” dedi. Çakırözer muhtarların taleplerini şöyle sıraladı: “Muhtarlarımızın yetkileri arttırılsın, muhtarlarımızın ayrı bir bütçesi olsun.Muhtarların çağın gereklerine göre hizmet binası olsun. Bunlar neden yok? Bizler bunların hepsinin takipçisiyiz. Muhtarlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Editör: TE Bilişim