CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 31 Mart yerel seçimlerin ardından muhtarlık görevine seçilen mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor. Emek ve 71 Evler Mahalle Muhtarlarına ziyaret eden Çakırözer, hem muhtarları tebrik etti hem de mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve talepleri karşısında muhtarların yanında olduğunu söyledi.

CHP’li Çakırözer 31 Mart muhtarlık seçimlerinin ardından göreve seçilen muhtarları makamında ziyaret ederek tebrik etti, mahalle sakinlerinin talep ve beklentileri karşısında her zaman muhtarların yanında olduklarını söyledi. Emek Mahalle Muhtarı Sibel Akıl ve 71 Evler Mahalle Muhtarı Veysel Gaznepoğluziyaret eden Çakırözer’e ziyaretlerinde partisinin Odunpazarı İlçe Başkanı ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. Çakırözer, “Mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturulmasında bürokrasinin en önemli çözüm ortağı olan muhtarlarımız bizler için çok kıymetli, çok değerli. Muhtarlarımızın taleplerinin sonuna kadar takipçisiyiz ve muhtarlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

YURTAŞLARIMIZA HİZMETTE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Ziyaretinde mahalle muhtarları ve azaları ile bir araya gelen Çakırözer ve ilçe heyeti, muhtarların ve mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinledi. Çakırözer ve beraberindeki heyet, “Muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin talep ve sıkıntılarının sonuna kadar takipçiyiz. Yurttaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için muhtarlarımızla işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahallelerimize hizmet için muhtarlarımızın talep ve sıkıntılarını hem yerelde hem de Meclis’te gündeme getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim