MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Av. Zihni Çalışkan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, MÜSİAD eski Şube Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş ve Gökhan Çalışkan, Yönetim Kurulu üyelerimizden Yasin Peker, Av. Oğuz Özdemir üyelerimizden Nuri Namlu, Kenan Ertorun ve Serkan Ülkü Ak Parti İl Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Av. Zihni Çalışkan’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “ Ak Parti İl Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Değerli Av. Zihni Çalışkan’ ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledik. Duman, Eskişehir için birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gerekenleri istişare ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Sayın Çalışkan’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan “MÜSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Değerli Başkanı Hakan Duman’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim