AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, mazbatasını aldı. 
24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin ardından AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı Eskişehir Adliyesi’nde mazbatasını aldı. Avcı’ya, mazbatasını alırken, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Murat Özcan, AK Parti ilçe belediye başkanları, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları, AK Parti Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti. 
Mazbatasını aldıktan sonra dışarıda basın mensuplarına açıklama yapan Avcı, seçilen tüm milletvekillerine başarı dileklerinde bulunarak, “Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben bütün seçilen milletvekillerimize, Türkiye genelindeki milletvekillerimize hayırlı çalışmalar diliyorum. Eskişehir’de de seçilen 7 milletvekilimize de başarılar, hayırlı hizmetler, başarılar diliyorum. Bu seçim sürecinde AK Parti olarak iyi bir seçim kampanyası yürüttük. Kampanya süresince gerçekten çok yoğun, fedakarca çalıştı. Güzel bir kampanya, güzel bir seçin oldu. Ramazan ayı ayrı bir renk kattı. Dolayısıyla zannediyorum hem kampanya süresince hem de sonuçlardan memnun oldu” ifadelerini kullandı. 
“Bu ittifak Eskişehir’de uyumlu bir çalışma sergiledi ve iyi bir netice aldı” 
AK Parti Eskişehir Milletvekili Avcı, Cumhur İttifakının Eskişehir’de gerçekleştirdiği seçim kampanyalarından da bahsederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızı hep birlikte kutluyoruz. Onun seçim başarısını ayrıca kutluyoruz. Teşkilatımız bir bütün halinde cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için geceli-gündüzlü yoğun bir kampanya yürüttü. Sonucunu da aldık diye düşünüyorum. Bu ittifak Eskişehir’de uyumlu bir çalışma sergiledi ve iyi bir netice aldı. Teşkilat olarak güzel bir işbirliği içinde renkli bir seçim dönemi geçirdik. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. 
Yapılan açıklamadan sonra AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: TE Bilişim