Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehir Hastanesi’nin ulaşımının sağlanması için yapılan yol çalışmaları sırasında TEKSAN ile OSB’ye girişlerin kapatılması dolayısıyla çok sayıda esnaf mağduriyet yaşadı.

Yanlış bilgilendirmeden kaynaklandığı belirtilen sorunla ilgili TEKSAN esnafı AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’ya ulaşarak yaşanan durumu bildirdi.

Nabi Avcı esnafı olumsuz etkileyen sorunla ilgili hemen devreye girerek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’la görüşerek, esnaf ve sanayicilerin mağduriyetinin giderilmesi için ilgisine ve talimatına ihtiyaç olduğunu bildirdi. Ulaştırma Bakanı’nın da devreye girmesi ile sorun çözülerek yolun tekrar ulaşıma açılması sağlandı.

Teksan Yönetimi, bu gelişmeler üzerine tüm üyelerine gönderdiği mesajla Nabi Avcı ‘ya teşekkür etti.

TEKSAN YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI

“Değerli üyelerimiz ; bu sabah kapatılan Ankara karayolundan teksan sanayi sitesine giriş yapılan yol, Başkan Ramazan KARAMANLI'nın sayın bakanımız Nabi AVCI ile görüşmeleri neticesinde saat 18.00 itibariyle açılarak tekrar hizmetinize sunulmuştu. Sayın bakanımız Nabi AVCI'ya Teksan sanayi sitesi üyeleri adına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Editör: TE Bilişim