Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, Pazar toplantısında oda seçimleri ve Ak Parti genel başkan yardımcısı Karacan’ın oda seçimleri ile ilgili açıklamalarını ele aldı.

Dölekçekiç, AK Parti Milletvekili Harun Karacan’ın oda seçimlerinde hiç kimseyi desteklemediği yönünde yaptığı açıklamayı  “Oda seçimleri Nisan ayına ertelendi. Karacan eliyle değil tüm vücuduyla karıştı” diye yanıtladı.

Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, şehrimizde ETO başkanlığına 3 adayın olduğunu anımsatarak,  “Her adayı farklı partiler destekliyor şeklinde bir takım söylentiler vardı. AK Parti Milletvekili Harun Karacan bununla ilgili açıklama yaptı. Hiç kimseyi desteklemediğini söyledi. Kimin adayı kim olduğu belliydi. Karacan’ın bu açıklamalarından sonra hükümet kararname yayınladı. Oda seçimlerinin Nisan ayına ertelendi. Karacan eliyle değil tüm vücuduyla işe karıştı. Oda seçimleri önemli, adayların yapacakları çalışmalar ekonomiyi etkiliyor. Türkiye ekonomisi iyi gitmiyor. Erken seçim yapılacağını düşünüyoruz. Çünkü hükümet seçim çalışmalarına başladı. Bu oda seçimlerine müdahale de bundan kaynaklanıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim