MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa KOMAR hamamyolunda yaşanan kazalar hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
KOMAR yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi.
"Eskişehir'imizin simgelerinden biri olan Hamamyolu'nun hali içler acısı. Önceden akar deresi yanında oturur, kuşları seyreder, güzelim ağaçların altında gölgelenirdik. Kışı ayrı güzel yazı ayrı güzeldi. Ne hikmetse şu anki belediye başkanı tonlarca para harcayarak kanalın üstünü kapıtıp bu hale getirdi. Plastik zeminden toprağa basamıyor, EPOKSİ kaplamalı yürüyüş yolundan yürüyemiyoruz. Epoksi kaygan bir kaplama olduğunu bilmelerine rağmen, Eskişehir'imizin de uzun bir kış mevsimi geçirdiğini bile bile ne hikmetse Epoksi Kaplamadan yürüyüş yolu yaptılar.
Hamamyolu Eskişehir halkının en çok yaya trafiği olan bölgesi. Bu bölgede çevre düzenlemesi yapılıken Eskişehir'imizin sert kış koşulları göz önüne alınmadı. Hergün bu bölgede yayalar kazaya maruz kalıyor, vatandaşlarımız yaralanıyor ve hiç önlem alınmıyor illa birilerinin ölmesimi gerekiyor.
Dün yaşanan kaza ne ilk ne de son olacaktır.
Havaların yağışlı geçtiği bu günlerde kaygan zeminler tehlike saçıyor. Temizlik ekipleri her ne kadar yaya yolu için tuzlama çalışması yapsa da sonuç değişmiyor. Son olarak bir vatandaş daha kaygan zeminde kontrolünü sağlayamayarak düştü. Olaya tanık olan vatandaşlar ambulans ekiplerine haber vererek ilk müdahaleyi sağladı. Yaralı kadın Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Biran önce ciddi kazaların yaşanmaması için özellikle yerdeki kaygan zemin oluşturan Epoksi yer kaplaması için acil önlem alınmalı."

Editör: TE Bilişim