Pazar toplantısında konuşan CHP mahalle temsilcileri ve delegeleri kontenjan kullanmadan ön seçim istediklerini belirterek ön seçim için imza kampanyası başlattı.

Mahalle temsilcileri ve delegeleri adına konuşan Hüseyin Çelik, yağmur, kar, buz, toprak, çamur demeden, partilerinin iktidara yürümesi için ellerinden geleni yapmaya hazır ve elini taşın altına koymuş mahalle temsilcileri ve delegeleri olduklarını söyledi.

Son seçimlerde tüm olumlu faktörlere rağmen 2 tane milletvekilli çıkardıklarını belirten Hüseyin Çelik, “Kontenjan kullanmadan yapılacak bir ön seçimle partimizin tüm dinamiklerinin harekete geçip elele, kol kola, omuz omuza belirleyeceği 6 adayımızla birlikte girilecek genel seçimden birinci parti olarak çıkacağımıza inanıyoruz. Gün iktidara meydan okuma, iktidarı devirme günüdür. Gün parti içi demokrasiyi egemen kılıp, bayram havasında ön seçime gitme ve iktidara yürüme günüdür” dedi.

15 yıldır Eskişehir’de ön seçim uygulanmadığını belirten Çelik şunları söyledi:

“Birlik ve beraberlik ve karnaval havasında aday adaylarımızın en ücra köşelere kadar ulaşarak gerçekleştirilecek, 6 adayımızın da tüm üyelerimizin vereceği oylarla belirleneceği bir ön seçime destek içim tüm delege ve mahalle temsilcisi arkadaşlarımızı imza vermeye devam ediyoruz. Bu imzalar önce İl Başkanlığımıza, sonra da CHP Genel Merkezimize iletilecektir.”

Editör: TE Bilişim