İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, ilgisizlikten yakınan Orhangazi Mahallesi sakinlerine, “Odunpazarı’nın kaderini değiştirmeye talip olduk” dedi.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak ve ekibinin 31 Mart yerel seçimleri öncesi sürdürdüğü çalışmalarda kahvehane sohbetleri büyük önem taşıyor. Mahalle kahvehanelerinde seçmenle buluşan Karabacak, sadece kendisini ve projelerini anlatmıyor, seçmenin sıkıntılarını, şikayetlerini, beklentilerini de dinliyor. Başkan Adayı Salih Karabacak kahvehane toplantılarına bu kez Orhangazi Mahallesi’nde devam etti. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve partililerle birlikte Orhangazi sakinleriyle görüşen Karabacak, çok sayıda şikayet aldı.

Ulaşım, Bakımsızlık, Yatırım Eksiği

Özellikle ulaşımla ilgili sıkıntılı olduklarını söyleyen vatandaşlar, mahalleden kalkan otobüs ve dolmuşların ciddi zaman kaybından sonra merkeze ulaştığını söyledi. Genç nüfusun çok dolaşan toplu taşıma araçlarından bıktığını ifade eden mahalle sakinleri, ulaşımın yanı sıra bölgenin bakımsızlığı ve yatırımlar konusunda da beklentilerin karşılanmadığını vurguladı, ilgisizlikten yakındı. Başkan Adayı Karabacak da gerek saha çalışmalarında gerekse salon toplantılarında halkın genellikle işsizlik, trafik, ulaşım, imar ve çarpık kentleşme konularında dert yandığını vurguladı. Eskişehir’in bir evladı olarak kendisinin de bütün bu sıkıntarı bizzat yaşadığını anımsatan Karabacak, şöyle devam etti:

Insana Yatırım Projeleri Hazırladık
“İşte bu nedenle Odunpazarı’nda ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Ulaşımdan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine kadar halkımızı yakından ilgilendiren her konuda projeler hazırladık. Odunpazarı’nda işsizliği nasıl önleriz, ilçe ekonomisini nasıl düzeltiriz diye düşündük, insana yatırım projeleri hazırladık. Vatandaşımızın ekonomisine, sosyal hayatına katkı sağlayacak, bölgenin turizmini teşvik edecek çalışmalarla, Odunpazarı’nın kaderini değiştirmeye talip olduk. Allah izin verirse, sizler de destek olursanız bunu başaracağız…”

Editör: TE Bilişim