CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar önümüzdeki günlerde başlayacak kongre sürecini değerlendirmek amacıyla Sivrihisar İlçe Yöneticileri ile ve üyelerle bir araya geldi. Özkar’a İl Yönetimi’nden Mustafa Ersoy ve Cafer Kılınç eşlik etti.

Sivrihisar’ın kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özkar, izlenmesi gereken yolu; “Sivrihisar Eskişehir’deki en büyük üçüncü ilçemiz ve burada yapılan en ufak bir çalışma bile Eskişehir’in geneli için, bizim için çok önemli. Sivrihisar’ın başarısı Eskişehir’i doğrudan etkiler. Dinamik bir örgüt yapısı ve parti sorumluluğu taşıyan yönetici arkadaşlarla beraber ben bu sürecin etkili geçeceğine inanıyorum.” dedi .

Özkar Sivrihisar’ın da diğer büyük iki ilçe gibi CHP’li belediyeler tarafından yönetilmesi gerektiğini ifade ederek; “Sadece kongre sürecinde değil, biz belediye seçimlerinde de etkili bir biçimde çalışmalıyız. Gayret ederek, herkese ulaşmaya ve iyi ilişkiler kurmaya çalışarak belediye seçimlerini kazacanağız. “ sözleri ile bu konudaki düşüncelerini dile getirdi.

Özkar toplantının ardından parti ilçe binasından ayrılarak, esnafa “hayırlı işler” diledi.

Editör: TE Bilişim