Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, 1 Nisan 2017’De İnönü’nün Oklubalı Köyü’nü ziyaret etmiş, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlemişti. Gençlerin Günay’dan mahallede bulunan halı sahanın şartlarının iyileştirilmesi ve sahaya bir soyunma kabini, duş yapılması konularında talebi olmuş, Günay, gençlerin bu istekleri ile ilgili girişimde bulunacağına dair söz vermişti. Prof. Dr. Günay verdiği sözü tutarak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla soyunma kabinlerinin teminini ve tesisin şartlarının iyileştirilmesini sağladı. Milletvekili Prof. Dr. Günay, sahadaki incelemelerinin ardından gençlerle maç yaptı. Başlama vuruşunu yapan Günay, maçta bir de gol kaydetti.

YEREL YETKİLİLER İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Prof. Dr. Emine Nur Günay, yerel yetkililer ile de bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, AK Parti İnönü İlçe Başkanı, Oklubalı Muhtarı, Süt Birliği, Çiftçi Malları Koruma Birliği ve Ziraat Odası yetkilileriyle bir araya geldi. Tüm yetkililerden ilçenin mevcut durumu hakkında bilgi alan Günay, yapılması gerekenleri, ihtiyaç ve önerileri teker teker not aldı. Önceki ziyaretinde dile getirilen birçok konu hakkında devam eden çalışmaların bilgilerini paylaşan Günay, toplantı sonrasında İnönü Süt Üreticileri Birliğini’ de ziyaret etti.

PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPTI

Günay, Oklubalı Köyü pazarında da alışveriş yaptı. Pazar esnafının öneri ve isteklerini dinledi, bir tezgâhta taze köy peyniri ve zeytinin tadına baktı. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Günay, buradan sonra Oklubalılı Kadınlar ile bir araya geldi. Kadınların isteklerini ve ihtiyaçlarını dinleyen milletvekili Günay, ‘’Oklubalı Köyü’nde kadınlarımızın emeği ürünlerini çeşitlendireceğiz. Kendilerinin beceri ve bireysel gelişimine yönelik kursları arttıracağız.’’ Şeklinde konuştu.

TURNUVA FİNALİNİ SEYRETTİ, ŞAMPİYONA KUPAYI VERDİ

Son olarak İnönü Belediyesi tarafından 4.sü düzenlenen Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nın final maçını izleyen Milletvekili Günay, katılımcı 20 takım arasından şampiyon olan Gameover Takımı’na kupasını takdim etti. Kupa töreninde bir konuşma yapan Prof. Dr. Günay, ‘’Spor demek, futbol demek, bir takım olabilmek, birlik olabilmektir. Gençlerimizi kötü alışkanlıklar yerine spora, spor yapmaya teşvik eden bu organizasyondan dolay Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turnuva sonuna kadar centilmence mücadele eden bütün takımlarımızı kutlarım. Birinci olan takımımızı da göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum.’’ Dedi.

Editör: TE Bilişim