AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayının geleneklerini devam ettiriyor.

Başkan Çizmelioğlu her akşam Tepebaşının farklı camiilerinde Teravih Namazına katılarak halkla iç içe bir Ramazan geçiriyor.

Ramazan ayının birlikteliğini dile getiren Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu "Ramazan ayı bereket ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, birbirimize ikram ve muhabbet için bir vesiledir. Biz de teşkilat olarak eskiyi yad etmek amacıyla bisküvi arası lokum 'kıstırma' dağıtarak çay ve soda eşliğinde vatandaşlarımızla muhabbet ediyoruz. Ramazanın muhabbet ve bereketini hemşehrilerimizle hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Sözlerine devam eden Çizmelioğlu; "Ömerağa Camii, Sazova Camii, Sarısu Kurşunlu Camii, Zincirlikuyu Muradiye Cami, Ulu Camii, Çamlıca Demirkaya Cami, Konak Camii, Eyüp Sultan Camii, Muttalıp Yeni Camiilerinde ibadetlerimizi gerçekleştirdik. Kalan günlerde de Tepebaşı bölgemizde uğramadığımız mahallemiz kalmaması için gayret ediyoruz. Tüm hemşerilerimizi teravihde buluşmaya davet ediyorum"  dedi.

Editör: TE Bilişim