CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çakırözer mesajında, “Yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa demokrasi, barış, kardeşlik ve daha fazla refah ve huzur getirmesini diliyor, başta Eskişehirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımıza sağlıklı, mutlu bir yeni yıl diliyorum” dedi.

CHP’li Çakırözer yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm Eskişehirlilerin yeni yılını kutladı, Çakırözer şu dileklerini iletti:

“Sevinçleriyle, üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakarak, yeni umutlarla ve aydınlık bir gelecek düşleriyle 2020 yılına giriyoruz. Her yeni bir yılın yeni bir umut olduğunun bilinciyle, yeni yılın her şeyden önce ülkemize toplumsal barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

2019 yılını geride bırakırken adalet, demokrasi, hukuk, eğitim, terör ve dış politika alanlarında ülke olarak pek çok zorluklar yaşadık. 2019 yılı özellikle işsizlik ve fiyatlarda yaşanan artışlar nedeniyle ekonomik açıdan herkes için zor bir yıl oldu. Yeni yılda emeklimize, emekçimize, esnafımıza, çiftçimize bereketli bir yıl diliyorum. Hiçbir evladımızın yatağa aç girmediği bir Türkiye, işsiz kardeşlerimize iş olanağı yaratacak bir kalkınma arzu ediyorum.

Ülkesi için üreten, emek veren tüm yurttaşlarımızın alın terlerinin gerçek karşılığını alabilecekleri bir yıl diliyorum.

Yeni yılda ülkemizin çağdaş hukuk devleti anlayışıyla, dış politikada başarılı, içeride terör belasından kurtulmuş, 82 milyon yurttaşıyla gelir dağılımından adilce hakkını alarak eşit ve huzurluca yaşadığı bir ülke olmasını diliyorum.

2020 yılının umudun yeşereceği bir yıl olacağına olan inancımla… Tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, başta Eskişehirli hemşehrilerim olmak üzere tüm ulusumuza sağlıklı, mutlu bir yeni yıl diliyorum."

Editör: TE Bilişim