AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı, İl Basın Sözcüsü Hasan Burgaz, geçtiğimiz hafta İl Başkanlığı adına yaptığı açıklamada, Eskişehir’de devam eden tramvay hatlarının uzatma projesindeki gecikme hakkında eleştirilerde bulunmuştu.  Yapıcı eleştirilerine yapılan yanıtları yetersiz bulduklarını belirten Burgaz,

            “İtibar kazanılması anlamında, parti yetkililerimizin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne yapmış olduğu ziyaretin CHP’li Meclis Üyeleri tarafından sevinç çığlıkları ile karşılanması bizim için de memnuniyet vericidir. Yapıcı eleştirilerimizin dikkate alınıyor olması ve çözüme yönelik açıklamaların kamuoyu ile paylaşılması tarafımızdan olumlu değerlendirilmektedir.

Ancak! Yine de yapılan açıklamaları oldukça yetersiz görüyoruz.

            Yeni Otogarın bulunduğu bölgede tamamlanamayan tramvay hatlarında yetişen otların, Kent Park bahçıvanlarının yakın bölgede olması sebebiyle budanması, yine Kent Park içerisinde bulunan ve yılan hikayesine dönen Kent Evi’ni saran yabani otların da aynı ekipler tarafından aciliyetle yatırımların çürümemesi adına temizlenmesi gerekliliği açıktır.

            Seçim öncesi tarım ve hayvancılığa dayalı hizmetlerin seçim sonrası esamesi dahi okunmaması reklama dayalı yerel belediyecilik anlayışı ile özleşmektedir.

            Başka bir sıkıntı olarak gördüğümüz ve kamuoyuna sosyal medya aracılığı ile paylaştığımız, Kurtuluş mahallesinde bulunan Kapalı Pazar yerinin gerek içi, gerekse dış bölgesinde ki görüntüler orada bulunan esnaf ve hemşerilerimiz için sağlık koşulları adına kaygı vericidir. Ayrıca bu şehre yakışmamaktadır! Tramvayların tamamlanacağına dair umuda yönelik sözlerin aynı hassasiyet içerisinde Kurtuluş Kapalı Pazar yeri ve sonrasında gündeme getireceğimiz benzer durumda olan yerler içinde söylenmesini bekliyoruz…

            Milletimizin takdiri ile 17 yıldır ülkeyi yönetme bilinci ile takip ve çözüm önerilerimizi her daim gündeme getirmeye devam edeceğiz. Kamuoyunu bilgisine takdirle sunarız” ifadelerini kullandı.

         

         

 

Editör: TE Bilişim