Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan “Geçim İttifakı” çalışmalarına geçtiğimiz hafta “Dert Duvarı”, “Dert Tenceresi” ve “Dert Mikrofonu” etkinliği ilave etmişti. Aynı etkinliği bu haftada sürdüren Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı İsmet İnönü Cd TCDD Parkında “Dert Duvarı” açtı.

Yapılan etkinliğe katılım çok fazlaydı. 12 metrekare olarak tasarlanan dert duvarında boş yer kalmadığı gibi yazılar görüntüleri alınarak silindi ve yeni yazı alanları açıldı. Tekrar dolan dert duvarı Eskişehir Halkının beğenisi ve takdirini kazandı.

Vatandaşlar EYT, işsizlik, hayat pahalılığı, aşı ve PCR dayatması, eğitim sistemi, tarım, kuraklık, dış politika, mülteci sorunu, ahlaki ve toplumsal yozlaşma gibi konularda dertlerini yazarak ve mikrofona konuşarak gündeme getirdi.

Etkinlik ile ilgili konuşan Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse “Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak, Yaklaşık iki aydır “Geçim İttifakı” çalışmaları dolayısı ile sahadayız. Halkımızla bütünleşmek adına çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Geçen hafta gündem olan ve halkımızın muazzam ilgisiyle karşılanan “Dert Duvarı” çalışmamızı bu hafta da sürdürmek için buraya geldik. Buraya gelen vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu bu çalışmayı benimseyerek, takdirlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Bu ve benzer çalışmaları hız kesmeden sürdürmemizi istediler. Hatta farklı öneri getirenler bile oldu. Hepsini not aldık değerlendirip gereken çalışmaları yapacağız.  Geçtiğimiz hafta ve bu hafta yapılan çalışmaya iştirak eden vatandaşlarımız içerisinde neredeyse tüm siyasi partiden insanlar var. Ahlaka ve Hukuka aykırı olmadıkça veya bir başka partiyi ve parti yöneticilerini hedef alan tahkir edici, kırıcı, incitici ifadeler dışında yazılan ve söylenen hiçbir şeye müdahale edilmiyor. Velhasıl vatandaşlarımızın gönlüne girmeyi başarabildiğimiz harika bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bunun bize hemen yarın oy olarak döneceği yahut yazı yazanların bize oy vereceği gibi bir düşüncemiz ve niyetimiz asla olmadı. Birileri sırtımızı sıvazlasın onlardan bir aferin alıp gaza gelelim gibi beklentimizde yok. Birilerini kırmak, incitmek niyetinde değiliz. Tüm bunlara rağmen bilmeyerek, farkında olmadan kırdığımız tüm herkesten şahsım ve tüm teşkilat mensuplarımız adına ÖZÜR DİLİYORUM. Bizim burada olma sebebimiz halkımızla kucaklaşmak. Siyasi parti olarak, sahada olmamız gerektiği için buradayız. Seçimden seçime ayaklarına gidilen halkımızın, seçimden önce gelip derdini dinlemek için buradayız. Yazının gücüne inandığımız için buradayız. Gençlerimizle, kadınlarımızla, işçilerimizle, öğrencilerimizle, emeklilerimizle buluşabilmek için buradayız. Elhamdülillah maksat hasıl oldu” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim