Çalışmalarına Eskişehir'in her köşesinde devam eden Saadet Partisi Tepebaşı ilçe Teşkilatı İl Başkanı Yardımcısı Sayın Ramazan Kocaoğlu ve Tepebaşı ilçe Başkan Yardımcısı

Sayın Ensar tuna ile beraberindeki ile yönetim kurulu üyeleri ile bu hafta Çamlıca Mahallesi Kahvehane ziyaretleri, Gazi Yakup Satar Caddesi ve Bayat Pazarı Esnaf ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürdü. Partililere sık sık dertlerinden söz eden mahalle esnafı, ağır maliyetler, faturalar ve vergi yükünden şikayet etti. Kontrol edilemeyen altın, döviz ve enflasyonun artık altından kalkamayacak vaziyete geldiğini dile getiren esnafın dükkanında müşteri olmaması dikkat çekti. Çoğu esnaf ya siftah yapamadığını ya da sadece siftah yaptığını söyledi. Özellikle Pandemi sürecindeki tedbir ve yasaklar nedeniyle birikmiş kira borçları olduğunu dile getiren bir kısım esnaf, üzerlerindeki vergi yükünden de rahatsız. Gazi Yakup Satar Caddesi üzerine yapılan tramvay hattının da kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen esnaf, ”Vatandaş aracı ile durup alışveriş yapamıyor. Şehrin dört bir yanını saran tramvay hattı zaten yan caddemiz olan Hasan Polatkan'da mevcutken bizim caddemize gerek var mıydı?” diye sordu.Gerçekten çok mağdur durumdayız. Sonumuz ne olacak kimse bilmiyor diye konuştular.

Ziyaretler esnasında ilçe Başkan Yardımcısı Tuna ve İl Başkan Yardımcısı Kocaoğlu, "Girdiğimiz hiç bir esnaf mutlu değil. Esnaflığın şiarından yüzünüz gülüyor. Birçoğunuz kan ağlıyor. Şükrederek az ile yetinmeye gayret ediyorsunuz. Ancak içinizden geçenleri çok iyi biliyoruz. Umudunuzu yitirmeyin. Bugün yaşanan sıkıntıların çaresi var. Çare Saadet Partisi’nde. Bu böyle gitmez deyip, saadet vakti geldi deyin. Sizleri geçim ittifakına davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim