Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Onan, il binasında düzenlediği basın açıklamasında şehrin trafik sorununu ve TOKİ’de ki halkın mağduriyetini gündemine aldı.

 

Üniversite Caddesi’nden Anadolu Üniversitesi’ne gelip Ankara istikametine dönmek istenildiğinde yol bulunamadığına dikkat çeken Onan, “Ara sokaklardan gitmek zorundasınız, ama orada da yollar bozuk. Çevre yolu geliştirildi, projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ama yaklaşık 2 km yolun hala bitirilememesini de görmezden gelemeyiz. Yöneticiler topu taca atarak günü kurtarıyor’’ dedi.

 

Ciddi bir hizmet olarak görülen TOKİ konutlarında vatandaşın mağdur olduğunu vurgulayan Onan,’’ Alınan aidatlara rağmen düzenleme hizmeti yok denecek kadar az. Yollar ise çok kötü durumda. Toplu ulaşım ise iyi planlanmamış. Vatandaşa ‘’ Biz size ev verdik. Başınızın çaresine bakın’’ deniliyor. Ama birileri seçim kampanyası yaparken, TOKİ’den, çevre yolundan, ulaşımdan bahsediyor. İşin çilesini vatandaş çekiyor’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim