Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı ilçe Başkanı Rahmi Çınar, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Çınar, "Son günlerde içinde bulunduğumuz ve hayatımızı durduracak, dünyayı etkisi altına alacak kadar büyüyen Koronavirüs salgını, bize sağlık çalışanlarının icra ettiği mesleğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu bir kere daha hatırlattı. Memleketi koruyan askerlerimiz olası bir durumda nasıl canını vatana siper ediyorsa şu an sağlık çalışanlarımızın yaptığı da tam olarak budur. Doktorundan hasta bakıcısına kadar tüm sağlık çalışanlarımız hastaları iyileştirmek için, toplumun bu belayı yenmesi için cephede canını ortaya koymuş birer nefer hükmündedir.

 Bu süreçte sağlık çalışanlarının haklarının ve onlara verilen desteklerin takipçisi olacağız. Dün mecliste partimiz tarafından önerilen, sağlık çalışanlarının haklarını korumayı ve genişletmeyi amaçlayan yasa teklifimiz ‘’Sağlıkta Şiddet’’ yasasının AKP ve MHP oylarıyla reddedilmesini üzülerek takip ettik. Cumhur İttifakı dün reddettiği yasanın benzerini bugün kendi yaptığı teklif ile meclise sundu… Sırf CHP’nin teklifi kabul edilmesin diye oynanan bu siyasi oyunu ve hala particilik peşinde koşanları halkımızın takdirine bırakıyorum.

 Bu zor zamanlarda halkımızın sağlığı için gecesini gündüzüne katan, kendi canını ortaya koyarak büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarımıza üstlendikleri bu kutsal görev için minnettarız. Hiçbir maaş, hiçbir maddi değer bu süreçte onların hakkını ödeyemez. Tüm sağlık çalışanlarımıza sevgi, minnet ve teşekkürlerimizi iletiyor ve onların maddi manevi tüm haklarının korunmasının ve gözetilmesinin her daim takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz."

Editör: TE Bilişim