MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak bebek katiline “Bu aşağılık zavallının beyanları ile tercih yapacakların kazandıracağı seçim; kim kazanacak olursa olsun mundardır” sözleri ile sert tepki gösterdi.

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Teröristbaşı Öcalan'ın HDP'ye İstanbul seçimleri için tarafsızlık çağrısı yapmasana sosyal medya hesaplarından sert tepki gösterdi. Sazak, yaptığı paylaşımdı şunları kaydetti:

“Bugüne kadar birbirimize farklı gözle bakmadığımız ve bakmayacağımız, bin yıllık kardeşliğimiz olan Kürt kardeşlerimizi kullanacağı kanısıyla siyasal malzeme yapmaya çalışan malum parti;

Onlara çanak tutan Atatürk’ümüzle hiçbir bağı kalmamış ana muhalefet CHP, bunların yancısı İP’in oluşturduğu benzemezler ittifakı Kürt kardeşimizin temsilcisi olamayacağı gibi; bebek katili emperyal maşasını da temsilci kabul etmek Kürt kardeşlerimize yapılmış saygısızlık, hakaret ve adiliktir.

Bu aşağılık zavallının beyanı ile tercih yapanların kazandırdığı seçim; kim kazanacak olursa olsun mundardır.

Necip Türk Milletinin birliğimize kast eden hainlerimizin seçimlerdeki algı operasyonlarını fark ederek hakkı galip edeceğine inancımız tamdır.”

Editör: TE Bilişim