AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı Seçim strateji konulu toplantısını Atatürk Stadyumunda yaparak seçim startını verdi.

AK Partili vatandaşlar kapalı tribünde otururken, saha içine konulan yayın otobüsün içinde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Volkan Doğan, “Türkiye’nin en güçlü, etkin ve çalışkan teşkilatlarından biri olarak, 24 Haziran seçim çalışmalarının başlangıcını birlikte yapmak için burada toplandık” sözleriyle stadyumda neden toplandıklarını anlattı.

Erken seçim kararının haklı olduğunu vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Volkan Doğan konuşmasında şunları söyledi:

“Hepinizin bildiği gibi ülkemiz alınan erken seçim kararını konuşuyor, yaşıyor. Son günlerde yaşananlar bu seçimin neden erken olması gerektiğini gözler önüne seriyor.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, seçimi, olabilecek en erken tarihe almasının haklılığı ortaya çıktı.

Ülkemizi işgal etmek isteyen şer odakları, seçim vaktinde yapılsa 1,5 yılda yapacaklarını, son 1,5 ayda yapmak zorunda kalınca, suçüstü yakalandı. Bakın, dolar üzerinden seçime nasıl müdahale etmeye çalıştıklarını görüyorsunuz. İşte bu yaptıklarını 1,5 yıl boyunca yapacaklardı, ancak erken seçim kararıyla vakitleri kalmadığı için foyaları ortaya çıktı.

TEŞKİLATIN GÜCÜ

Odunpazarı teşkilatı için erken seçim diye bir durum söz konusu değildir. Odunpazarı teşkilatı her daim seçime hazırdır. Biz hazırlığımızı aylar öncesinden yaptık.

Biz teşkilat olarak, ülkemizin yeni sisteme geçeceği bu seçime hazır mıyız?

Hazır mıyız?

Hazır mıyız?

SEÇİM STARTI

Seçim süreci başladığından itibaren hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yakın zamanda Eskişehir’in milletvekili adayları da belli oldu. Her biri birbirinden değerli 7 milletvekili adayımız var. Gönül hepsinin mecliste olmasını ister, ancak gerçekleri de inkar edemeyiz.

Eskişehir olarak bu seçimdeki hedefimiz, 3 olan milletvekili sayısını 4’e çıkarmaktır.

AK Parti’mizin bu hedefi, aynı zamanda Odunpazarı teşkilatımızın da hedefidir. Biliyorsunuz, 4 milletvekilini Ankara’ya yollarsak aynı zamanda teşkilatımızın içinden gelen, eski il başkanımız Sayın Dündar Ünlü’yü de milletvekili yapmış ve gücümüzü cümle aleme göstermiş olacağız inşallah.

Siz bakmayın, “AK Parti, Eskişehir’de 4 milletvekili çıkaramaz” diyenlere. Hesap, kitap ortada. Bazı partilerin 3 milletvekili kazanmasından çok daha büyük bir ihtimaldir, bizim 4 milletvekili çıkarmamız. Yeni seçim sisteminde, hangi ittifak 1 fazla oy alırsa, 4 milletvekilini kazanıyor. Yani, zaten son seçimde, toplamda birinci olmuş AK Parti-MHP ve BBP’nin toplam oyları, yine ilk sırada olursa, görevimizi yerine getirmenin huzurunu hep birlikte yaşayacağız inşallah.

Onun için bu seçimde Odunpazarı Teşkilatı olarak sloganımız “+1” sevgili yol arkadaşlarım…

“+1” demek, Eskişehir’de birinci olmak, 4 milletvekilini kazanmak, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olması için Eskişehir’in katkısını en üst seviyeye çıkarmak demek.

Bakın son yapılan seçimde, Odunpazarı’mızda ikinci partiyiz. İttifakımız Allah’a şükür birinci olacak, ancak biz de Odunpazarı’nda birinci olmak zorundayız. Son seçimde birinciliği 200 oyla kaçırdık, bu seçimde “+1” diyerek, Odunpazarı’nda da birinci olacağız inşallah.

Son kongremizi hatırlıyor musunuz?

İşte oradaki ruhu, çalışma azmini, gücümüzü bu seçimde de alana yayarsak, Odunpazarı’nda birinci parti olmamamız için hiçbir sebep yok.

Bakın, partimiz çok değerli isimleri listeye koydu ve biz teşkilatlara emanet etti.

Her biriyle gurur duyuyoruz. Her birinin faydalarını biliyoruz.

Biz, Odunpazarı teşkilatı olarak görevimiz, bu 7 ismin her birinin yanında olmaktır.

24 Haziran’a kadar Adaylarımız biz Teşkilatımıza emanet..

24 Hazirandan sonra Eskişehir ve Odunpazarı Milletvekillerimize emanet.

Seçime kadar, yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam mı?”

Doğan konuşmasını, trübünlere ‘Söz’ adlı metni okutarak söz aldı. Doğan’ın okuttuğu söz şöyle:

“O zaman hep birlikte söz verelim…

Biz Odunpazarı olarak…

Bu seçimde…

Terimizin son damlasına kadar

çalışıp…

Eskişehir’i kazanmaya…

Eskişehir’i kazandırmaya…

Reis’imiz,

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı…

Yeniden başkan yapmaya…

Söz veriyor muyuz?

Söz veriyor muyuz?

Söz veriyor muyuz?

İnşallah yol arkadaşlarım… İnşallah…”

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan konuşmasından sonra 24 Haziran seçimlerinde 3. Sırada bulunan Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay bir konuşma yaptı.

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

Birlik ve beraberlik içinde çalışmak için burada olduklarını vurgulayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, konuşmasında Odunpazarı İlçe teşkilatını, ‘Paylaştıkça büyüyen, güçlenen teşkilat’ olarak yorumladı.

Odunpazarı teşkilatı olarak seçim startını buradan verdiklerini belirten milletvekili Günay, “24 Haziran seçimleri herhangi bir seçim değil. Gece-gündüz ülke için cumhurbaşkanımız için çalışacağız. Bu seçimler sadece Türkiye’nin kaderini değil, bölgenin ve dünyanın kaderini belirleyecektir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak yeni bir Türkiye olacak. Burada 3 hedefimiz var. 1.si Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1. Turda cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz. 2.si güçlü bir parlamento çoğunluğunu almak için burada en az 4 milletvekili çıkaracağız. 3. Sü şimdiden yerel seçimler için alt yapıyı hazırlamak, yerel seçimlere güçlü bir şekilde gitmektir” diye konuştu.

Seçimlerden sonra toplantıya katılanlara iftarlık kumanyalar dağıtıldı ve vatandaşlar iftarını stadyumun kapalı tribününde açtı.

Editör: TE Bilişim