Kardeşlik Platformu Üyesi STK yöneticileri AK Parti İl Başkanı Murat Özcan’ı ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde gösterdikleri başarıyı tebrik etti.

Platform sözcüsü Muammer Karaman yaşanan seçim süreci 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz kadar dünyayı da ilgilendiren bir seçim olduğunu gösterdiğini belirterek, “Böylesi tarihi bir seçimde AK Parti olarak gösterilen gayret ve tüm seçmenlere ulaşma ve dokunma gayretiniz takdire şayandı,  istiklal, istikbal için çalışan ve bunlar için istikrarı önemseyen kuruluşlardan oluşan STK’lar olarak seçim zaferinizi tebrik etmek ve duyduğumuz memnuniyeti paylaşmak için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz” dedi.

İl Başkanı Murat Özcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kısa bir zaman içerisinde büyük bir gayretle çalıştık. Evet hem şekli hem de olası sonuçları açısından tarihi bir seçimdi. Bu tarihi seçimin yüklediği tarihi sorumluluğun şuuru ile hareket eden tüm teşkilatımız başarının mimarıdır. Hep birlikte çalıştık, kazandık ve Türkiye’yi sevindirdik” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim