Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin salgınla mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi yurttaşlara destek amacıyla ‘Şehir paylaşmaktır’ sloganıyla başlattığı kampanya Eskişehirliler için umut oluyor. CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü de kampanyaya destek vererek, Eskişehirlilere ihtiyaç sahibi yurttaşlarla dayanışmayı büyütme ve bütçeleri doğrultusunda paylaşım kolisi satın alma çağrısında bulundu. Çakırözer ve Süllü, “Eskişehir Büyükşehir Belediyemizin başlattığı bu kampanya ile salgın önlemleri kapsamındadükkanları kapatılan esnafımız, kafe-restoran çalışanları ile sokak müzisyenleri ve ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızla dayanışmayı büyütüyoruz. Bu kampanya herkese örnek olmalı. Her zaman dayanışmanın en güzelörneklerini sergileyen Eskişehirlilerpandemidöneminde bütçelerine uygun satın aldıkları koliler ile hem yerel üreticiye hem de gerçek ihtiyaç sahiplerine destek olacaktır” dedi.

DESTEK VERDİLER, TEŞEKKÜR ETTİLER

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin pandemide zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla ‘Şehir paylaşmaktır’ sloganıyla başlattığı kampanyaya destek verdi. Çakırözer ve Süllü, Eskişehir’deki hayırsever yurttaşları ihtiyaç sahibi yurttaşlarla dayanışma göstermek için kampanyaya destek olmaya davet etti.

Eskişehir’de belediyelerin sosyal belediyecilik anlayışıyla pandemide zor durumda olan esnafa, çalışanlara ve ihtiyaç sahibi yurttaşlara destek için başlattığı kampanyaların çok kıymetli olduğunu söyleyen Çakırözer ve Süllü, “Bu süreçte yurttaşlarımızın salgından en az etkilenmesi adına çalışmalarını sürdüren ve onlara destek için elinden geleni yapan belediyelerimiz ile hayırsever yurttaşlarımıza minnettarız. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile atlatacağız” dedi.

‘DAYANIŞMAYI HEP BİRLİKTE BÜYÜTELİM’ ÇAĞRISI

Eskişehirlilere bütçelerine uygun paylaşım kolilerini satın alarak kampanyaya destek olma çağrısında bulunan Çakırözer ve Süllü şu mesajı verdi:

“Şehrimizin yerel üreticilerinden ve ülkemizinüretici kooperatiflerinden gelen doğal ve güvenliürünlerinin yer aldığı koliler market.eskisehir.bel.tr web sitesinin yanı sıra Haller Gençlik Merkezi yanı ve Adliye Sarayı yanında bulunan ÜreticiMarketler’de satılıyor. Her zaman dayanışmanın en güzelörneklerini sergileyen Eskişehirlilerpandemidöneminde de koliler ile hem yerel üreticiye hem de şehrin esnafına, kahve, kafe ve restoran çalışanları ile sokak müzisyenlerine destek olacaktır. Bu anlamlı projeyi başlatanBüyükşehir Belediye BaşkanımızProf. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile belediye çalışanlarına ve kampanyaya katkı veren hayırseverhemşerilerimizeteşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim