CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret etti. Odunpazarı ile Mihalgazi ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutlayan Çakırözer, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin kıymetli anneleri hepimize emanet. Şehit anneleri başta olmak üzere, bizleri büyük sevgiyle büyüten, yüreğinde bu ülkenin evlatlarına anne şefkati taşıyan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Anneler Günü kapsamında şehit annelerini ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı, şehit eşi Sevinç Uluçeşme ile şehit Osman Genç’in annesi Cemile Genç’i ziyaret eden Çakırözer, şehit ve gazi annelerinin Anneler Günü’nü kutladı. Çakırözer, Mihalgazi ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette de şehit Nuri Tavşanlıoğlu’nun annesi Mürvet Tavşanoğlu’nu ziyaret etti.

BİZE EMANET

Annelerin değerinin hiçbir zenginlikle ölçülemeyeceğini söyleyen Çakırözer, “Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için onur kaynağı. Şehit annelerimiz, şehit eşleri, onlar bizlere şehitlerimizin emaneti.  Her zaman yanlarındayız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere  büyük sevgi ve özveriyle bizleri büyüten, yüreğinde bu ülkenin evlatlarına anne şefkati taşıyan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim