Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı beraberindeki heyet ile birlikte makamında ağırladı.

Bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Sertel ve Tugay ile görüşen Başkan Ataç, ülke gündemi ve belediyecilik çalışmaları hakkında sohbet etti. Konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin örnek çalışma ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. Sertel ve Tugay da Başkan Ataç’ı hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Eskişehir’de belediye başkanlarımızın yaptıkları çalışmalar hakkında efsane şeklinde pek çok şeyin anlatıldığını duydum. Karşıyaka’da göreve seçilmemin ardından ziyaret ettiğim ilk yer Eskişehir oldu. Geldiğim ilk dakikadan itibaren yapılan her şeyi büyük bir hayranlıkla seyrediyorum. İnanılmaz güzel işler yapılmış ve örnek alınacak çok şey gördük. Bunları daha detaylı inceleyip, bilgi alıp belki örnekleyip kendi kentimize uygulayacağımız projeler olduğunu düşünüyorum. Kendilerini de ayrıca Karşıyaka’ya davet ediyoruz. Bundan sonra karşılıklı ziyaretlerle birbirimizin yapmış olduğu çalışmalardan faydalanıp daha iyi sosyal demokrat belediyecilik örnekleri sergileyeceğimizi düşünüyorum. Bizleri ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise “Değerli Cemil Başkanımız nezaket ziyaretinde bulundu, kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. 23 Haziran’dan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm belediye başkanlarının kesinlikle başarılı olması gerekiyor. Çünkü ülkemizin geleceği ile ilgili çalışmalar olacak. Burada el birliği ile başarıyı yakalayacağız. Sayın Başkanım yeni seçildi ama öncelikle bir hekim olması, meslektaşım olması açısından her zaman onun yanında olacağımı ifade etmek isterim. İzmir ile Eskişehir, mantık ve vizyon açısından, Atatürk’e olan sevgisinden dolayı kardeş şehir gibi. Tabi Atilla Sertel de İzmir milletvekili olmasına rağmen biz Eskişehirlileri de temsil ediyor ve desteğini Eskişehir’den eksik etmiyor. Tahmin ediyorum, Cemil Başkanımla iyi çalışmalar yapacağız. Cemil Başkanımıza ve İzmir’deki bütün belediye başkanlarımıza hayırlı görevler diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Ataç konuklarına günün anısına Devrim otomobilinin camdan bir figürünü de armağan etti. Ataç daha sonra misafir heyete, toplumda çevresel farkındalığın arttırılmasını amaçlayan bir kağıt geri dönüşüm atölyesi olan Sukurusu Uygulama Merkezi’ni ve hizmet binasında sergilenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini tanıttı.

Editör: TE Bilişim