7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan CHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına yeniden aday olan Sibel Yeşildal, yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olduğunu söyledi.

“2019 yılının şehrimizin ve ülkemiz kaderini doğrudan etkileyeceği bilinciyle, daha aktif daha etkin bir yönetim kurulunun oluşmasına kayıtsız kalmamak adına arkadaşlarım ile birlikte Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrar talibiz” diyen Yeşildal, 2015 yılından itibaren yönetimle birlikte üzeriye düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bugüne kadar yaptıklarının, bundan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu belirten Yeşildal şunları söyledi:

“Hepimizin de bildiği gibi devletimiz zor bir süreçten geçiyor. Halkımızın büyük bedeller eşliğinde elde ettiği kazanımlar bugün ciddi bir saldırı altındadır. Bu kadar büyük mirası, doğru bir yönetim anlayışı ile geleceğe taşımak bizlerin sorumluluğunda olduğunun bilinciyle var gücümüzle çalışmaya devam etmek istiyoruz.

Ülkemizde kadın cinayetleri, haksızlığın, adaletsizliğin olması gibi bir çok sorun var. Bu bağlamda kadınlarımızın siyasette daha çok yer alması gerektiğini düşünüyorum. Kadınların sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını en iyi yine kadınların bileceğinin altını çizmek istiyorum.

Kadınların her alanda önemli sıkıntıları var ve bu sıkıntıların çözümü siyasetten geçiyor. Siyasetin kadınsız olması düşünülemez. Aktif olarak siyaset yapan kadınların sayısını arttırmaya çalıştık ve devam etmek istiyoruz. Odunpazarı'ndaki bütün kadınları siyasete katıp güçlü bir kadın dayanışması yaratmaya devam edeceğiz.

Odunpazarı'nda kadınların haklarını sonuna kadar savunacağıma ve Odunpazarı bölgesindeki  kadınların sorunlarına çözüm üretmek için elimden gelenin  fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Bu görüşler ışığında Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkan adayı olduğumu tekrar ifade ediyor ve Odunpazarı'nı kadınlarımızla yöneteceğimizi vurgulamak istiyorum.”

Editör: TE Bilişim