Cumhuriyet Halk Partisi Sivrihisar İlçe Yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın eşlik ettiği Sivrihisarlılar Cumhuriyet Halk Partisi’nin haftalık grup toplantısını izledikten sonra Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Birçok kez Sivrihisar’ı ziyaret ettiğini belirten CHP lideri ilçenin hem kültürel hem de tarihsel öneme sahip olduğunu söyleyerek göreve seçilen İlçe Başkanı Ahmet Çakır ve yönetimine başarılar diledi.

EMEKLİ NEDEN GEÇİNEMİYOR? NEDEN İŞSİZLİK VAR?                               

Ülke gündemi ile ilgili Sivrihisarlılarla sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu yüz binlerce insanın çöpten beslenirken Saray’a yakın kişilerin üçer maaş aldıklarını belirtti. “Saray’da hayat pahalılığından asla eser yok. Çünkü Saray’da yaşayan sosyetenin kira masrafı, elektrik masrafı, ulaşım masrafı, mutfak masrafı yok. 82 milyon olarak biz karşılıyoruz.” diyen Kılıçdaroğlu “Neden on binlerce ailenin elektriği, doğal gazı kesilir? Neden yurt dışından saman ithal ederiz? vicdan sahibi, adalet isteyen her vatandaşın bu soruları sorması lazım. Bu sorunları Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim