Doğançayırlılar Derneği’nde kalabalık bir grup tarafından ağırlanan Salih Karabacak, “Halkımızın şahsıma yönelik teveccühü, olağanüstü. Bu ilgi mutlaka sandığa yansıyacak” dedi.

Doğançayırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Cengiz Fidan ve yönetimi ile dernek üyeleri, İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ı dernek lokalinde ağırladı. Dernek Başkanı Cengiz Fidan, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Karabacak’a başarılar diledi, kendisini tanımaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Doğançayırlılar’a misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür eden Salih Karabacak da hemşeri derneklerinin milli ve manevi değerlerin, bölgesel kültürün, gelenek ve göreneklerin yaşatılması konusunda önemli görev üstlendiğini vurguladı. Karabacak göreve geldiklerinde STK’larla güçlü bir işbirliği halinde olacaklarına da işaret etti.

Halkımız Bize İnanıyor, Güveniyor           

Toplantıda Doğançayırlılar’ın sorularını da yanıtlayan Salih Karabacak, Odunpazarı’nın nüfusu itibariyle bir ilçe gibi değil, metropol mantığıyla yönetilmesi gerektiğini söyledi. Bu mantıkla hazırladıkları projelerinin Odunpazarı’nı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağını ifade eden Karabacak, “Ulaşım, çağdaş kentleşme, istihdam, tarım ve hayvancılık gibi hayati konularda hazırladığımız projeler, halkımızın yaşam kalitesini arttıracak. Bizleri ve projelerimizi yakından tanıma fırsatı bulan vatandaşımız ekibimize inanıyor, güveniyor, alternatif olarak görüyor. Saha çalışmalarımızda gördüğümüz destek her geçen gün daha da artıyor. İnsanlarımızın değişime duyduğu güçlü inanç, bize gösterdikleri yüksek teveccüh mutlaka sandığa yansıyacak ve 31 Mart’taki seçimler Odunpazarı’nda İYİ Parti’nin zaferiyle sonuçlanacak” dedi.

Editör: TE Bilişim